Training

Limburg

Ieder jaar wordt er een trainingsweekend in zuid Limburg georganiseerd door leden van HRC Exceslior voor leden van HRC Excelsior, doorgaans is er ook ruimte voor gasten van de club die graag mee willen. Echter leden van de club hebben uiteraard voorrang.

Woensdagavond

Op de woensdag avond wordt er door leden een informeel trainingsrondje gereden tijdens de zomertijd. Tussen 19h45 en 19h00 is het verzamelen bij het clubhuis, dit kan eerder zijn in het begin van de zomertijd i.v.m. de invallende duisternis. Deze trainingsrit is op initiatief van diverse leden en HRC Excelsior is niet de formele organisator. Bij slecht weer wordt er doorgaans niet gereden.

Wintertraining

Een groep fanatieke crossers rijdt in de winter periode elke zaterdag een trainingsrondje doorgaans op crosser of MTB fiets. Vanaf het clubhuis wordt er gestart om 10h00 in de maanden november t/m februari. Ook deze trainingsrit is op initiatief van diverse leden en HRC Excelsior is niet de formele organisator. Bij (zeer) slecht weer wordt er doorgaans niet gereden, maar dat is relatief.

Reacties zijn gesloten.