Nacht van de Waarderpolder


De avond koers bij uitstek is de Nacht van de Waarderpolder in Haarlem, deze is gereden op zaterdagavond 22 juni. Aan de start stonden vele lokale renners uit de regio zoals de HSC de Bataaf en Dasia Cycling Team. Onze club werd vertegenwoordigd door Andries van der Velde die in zijn nieuwe tenue het asfalt uit de straat probeerde te rijden.

Vanaf de eerste ronden waren er uitloop pogingen van diverse renners, waaronder Barry Bel, Dingeman Vink, Mark Rijntjes. Deze mochten niet baten. Een paar ronden voor het einde leek Kevin Molenaar een zeer goede poging, hij kreeg bijna een lengte voorsprong op het rechte einde aan de HW Werkmanweg. Maar in de laatste ronde werd hij in gelopen, “De wedstrijd duurde een ronde te lang” was zijn commentaar.

Hierdoor werd het een eindsprint die ruim voor de laatste bocht al op gang kwam. Peter Fils won deze netjes met een halfwiel voorsprong voor Jeroen Wesselius. Het podium werd gecomplimenteerd door John Oudshoorn met een derde plek. Gefeliciteerd allen! Volledige uitslag is te vinden op https://www.hrc-excelsior.nl/nacht-van-de-waarderpolder/

Alle vrijwilligers bedankt voor de inzet, zonder hen zou deze koers niet kunnen doorgaan, top!

Foto’s: Kristel NijssenDelen met:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.