Hammer Time juni

Op de eerste zomers dag van 2019 werd er niet rustig gekoerst door de renners, het inmiddels in Haarlem en omgeving bekende Hammer Time wordt gereden op eerste zondag van de maand op het blokje van HRC Excelsior. Na drie neutrale ronden werd er direct gekoerst door de mannen en dames, aanvankelijk met een aangename temperatuur maar deze liep behoorlijk op tot tropische waarden. Een zestal renners ontsnapte halverwege koers uit het peloton, echter slechts twee bleven over door afmattend werk van Jeroen Brewel. Enkel Steven Steenekens kon het bijbenen maar moest in een sprint-a-deux zijn meerdere erkennen ten op zichte van Jeroen.

previous arrow
next arrow
Slider

Mooi om oud Excelsioraan Ron Smit weer eens ouderwets over het parcours te zien vliegen, deze krijger is moeilijk klein te krijgen en mocht bij de 50-plus zijn handen in de lucht steken voor Rob Hulscher en Ben Luiken.

Bij de nieuwelingen was het een strijd tussen Christiano Wilshaus en Jeffrey Zwart, Wilshaus begint steeds meer op z’n grotere broer te lijken en kon het beste mee pendelen met de mannen waardoor hij deze nieuwelinge strijd won. Bij de Dames was Fenne den Hollander de snelste.

Per deelnemer aan deze Hammer Time deed de club een donatie aan Inloophuis Kennemerland, we hebben een leuk bedrag ingezameld. 

Delen met:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.