CK Cross 2020

5 januari en de eerste HRC Excelsior is alweer een feit, op het terrein van WVA werden met meerdere ACC deelnemende club een Club Kampioenschap Cross gereden. De vaste HRC crossers van dit seizoen waren present met de voorzitter van de club die zijn eerste cross wedstrijd van dit cross seizoen reed. Ron Vroom Gefeliciteerd met dit uitmuntend cross seizoen; 10 ACC wedstijden en CK gewonnen!!!

Natuurlijk was de Haarlemse wizard of cross ook dit keer er pijlsnel vandoor, maar doordat de clubs met tussenpoos van zo’n 60 seconde startte moest Ron veel ‘achterblijvers’ inhalen. Hetgeen niet geheel nieuw was voor hem. In menige ACC cross heeft hij zeker een kwart van het peloton gedubbeld.

Jeffrey Zwart reed een zeer goede cross tussen de ‘grote’ oude mannen en reed lang met zicht op een podium plek. Echter door pech – er gaat nogal een keer iets kapot aan een crosser – moest hij de strijd staken. Goed gereden Jeff en volgend jaar ben je een geduchte tegenstander op het cross kampioenschap.

Het podium CK Cross van HRC Excelsior

  1. Ron Vroom
  2. Rene van den Hof
  3. Wilbert Mesman

De volgend jaar staan we er weer, Dennis, Leewah, Wiedijk jullie zien we dan zeker weer. Iedereen die een veldrijfiets of MTB heeft!!!

Foto’s Kristel Nijssen

Reacties zijn gesloten.