Beste Leden, Steunleden, Sponsoren, HRC-vrienden,

Als eerste een goed en sportief 2021 toegewenst van het bestuur. Helaas staat alles op een laag pitje, vanwege de vele maatregelen!

Zo hebben vele activiteiten geen doorgang kunnen vinden, zoals de Amsterdamse Cross Competitie en Strandraces deze winter. Ook geen BBQ in 2020 waarmee we onze vele vrijwilligers en geen nieuwjaarsreceptie. Geen Spinnen in het clubhuis en geen verhuur inkomsten. Allemaal bijeenkomsten die het verenigingsgevoel doen leven.

Jammer dat ons mooie clubhuis er zo verloren bij staat de laatste periode. Zelfs het kopje koffie op de zondagen voor de leden en oud wielrenners kan geen doorgang vinden.

Hopelijk komen er gauw betere tijden aan, want het nieuwe wielerseizoen komt ook al weer om de hoek kijken. We zijn bezig met het nieuwe programma voor 2021. Dat zal ook binnen kort op de website verschijnen. Zo hebben we Limburg in April staan, de clubkampioenschappen op Eerste Paasdag. De Rita Klasen Bokaal, en de Nacht van de Waarder Polder in de maand Juni. Door het hele jaar heen zullen we weer de eerste van de maand races gehouden worden. En aan het einde van het seizoen de tweede  Kennemer Wieler Week. Daarna beginnen de veldrijders weer waar wij de bekende  Schoteroog Cross organiseren een van de manches van de ACC.

Bij deze wens ik aan alle Leden van HRC Excelsior een sportief nieuw fiets Jaar toe, dat we allemaal maar gezond mogen blijven. Hopelijk zien we elkaar weer snel in ons gezellige clubhuis!

Vriendelijke Groet, van de Voorzitter Wilbert Mesman

Reacties zijn gesloten.