ACC Final

Op een totaal vernieuw parcours werd de laatste manche van de ACC gereden bij UWTC in Uithoorn, het was een ware MvdP speeltuin met cross-heuvels, bochten en rechte stukken. Zowel bij de 40-plus als bij de 40-min stond er voor HRC Excelsior renners wat op het spel, het eindklassement kon op beide fronten gewonnen worden. Ron Vroom slot zijn cross seizoen in stijl af door wederom te winnen, met maar liefst NEGEN keer winst van de 11 wedstrijden. Met recht gekroond tot winterbloemist van dit seizoen. Toch werd uiteindelijk Michael Breedt overall eindwinnaar doordat Ron lek reed in de tweede wedstrijd en kon de achterstand goed maken tot op 20 punten (de nummer 1 krijgt er 50). Ron gefeliciteerd met een prachtig cross seizoen.
De categorie 40 min werd Dennis Soeverein tweede, zijn vijfde podium van het cross seizoen. En omdat hij structureel in de top 10 eindigde mocht hij de ACC-trui aantrekken als overall winnaar van het cross seizoen 2018-2019. Heel erg gefeliciteerd hiermee Dennis hard voor gewerkt, Top!
Naast deze twee crosser werd het peloton door meerdere HRC Excelsior crosser gevuld, zoals daar zijn Wilbert Mesman, Rene van den Hof, Leewah Woo, Johan Wiedijk en Sonja Krouwels. Top dat jullie ook in deze discipline de kleuren van onze club vertegenwoordigen.

Delen met:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.