ACC Bataaf

Na afwezigheid van twee jaar keerde de ACC terug bij HSC De Bataaf voor de vierde wedstrijd van de cross competitie 2019. Doordat op het huidige terrein een BMX baan is gerealiseerd waren er wat grotere asfalt stukken opgenomen in het parcours, maar door de nodige neerslag van afgelopen weken was er voldoende modder en drassigheid op de grasstroken.

Bij de nieuwelingen reed Jeffrey Zwart rond in de kleuren van HRC Excelsior en wist Christiano Wilshaus voor zich te houden. Daags ervoor nog in Rhenen gereden, daar de benodigde punten gesprokkeld om later in het seizoen een NK te mogen rijden. Goed bezig Jeff!

Ook deze race zette Ron Vroom weer naar zijn hand, al ging hij als tweede het veld in na de start. Bij de eerste passage op de finishlijn reed Ron alweer los van de rest met een voorsprong van zo’n 8 seconde en hield dit vol tot de laatste ronde. Gefeliciteerd Ron nu niet ziek worden of lekrijden de komende ACC wedstrijden. Rene van den Hof boekte weer progressie en reed top 25 en schuift een startrij op voor de volgende race bij de Kampioen.

De volledige uitslagen zijn te vinden op de site van de Amsterdamse Cross Competitie, zie https://amscrosscomp.nl/uitslagen/

Foto’s Kristel Nijssen

Reacties zijn gesloten.